Avís legal

La llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ens obliga a ser transparents amb les nostres dades. I ja ens agrada!

La web www.socunatroca.cat pertany a Joan Xavier Pellisa Pujades, amb NIF 78581877P, resident al carrer de la font número 6 de la Fatarella (Tarragona). Podeu contactar amb nosaltres a través del correu laia@socunatroca.cat.

La finalitat d’aquesta web és oferir els diferents productes que realitzem artesanalment.

Tots els preus porten l’IVA incorporat (21%), però no inclouen les despeses d’enviament (les trobareu detallades a la cistella de la compra).

Tots els continguts d’aquesta web pertanyen al propietari d’aquesta, i estan protegits per drets d’autor tant a nivell nacional com internacional. Queda expressament prohibida la reproducció i la distribució  de la totalitat o part dels seus continguts mitjançant qualsevol suport, amb finalitat comercial o sense, si no hi ha una autorització expressa del propietari.

El propietari es reserva el dret d’excloure a tot aquell que no compleixi amb els termes i condicions, o qualsevol de les polítiques existents.

Les condicions d’ús d’aquesta web i la botiga online poden ser modificades en qualsevol moment i sense necessitat d’avís.

El propietari no es fa responsable del contingut dels enllaços a tercers que apareguin a la web.