KITTEN – If I Want Exposure I’ll Get My Tits Out (amb la marató de tv3)

19,00 IVA inclòs

Aquest és un color molt especial, està fet a proposta d’una gran artesana, Countess Ablaze (podeu llegir la història aquí). Som més de 200 persones hem fet les nostres versions d’aquest color, i totes hem dedicat una part dels beneficis a una entitat benèfica. En el meu cas, 4,5€ de cada troca van destinats a la Marató de TV3.

Les KITTEN són les llanes més versàtils de Sóc una troca. Hi pots fer des de xals, passant per jerseis i fins a qualsevol peça que et puguis imaginar. És molt agradable de teixir, i té una caiguda espectacular!

Les troques són de 100 grams i 400 metres (fingering weight), i són 100% llana merino superwash procedent de granges respectuoses amb els animals i d’explotacions sostenibles d’Argentina i Uruguai.

Afegir als favorits
SKU: kitten-if-i-want-exposure-ill-get-my-tits-out-amb-la-marato-de-tv3 Categoria: Etiquetes: ,

Descripció

Totes les troques són tenyides a mà al meu petit obrador en un poblet de les muntanyes del sud de Catalunya. Els tints són ecològics (amb certificat OEKO-TEX i GOTS), i els processos són respectuosos amb el medi ambient.

Tenyiré la llana una vegada hagis fet la teva comanda, recorda que al temps de tenyit hi has de sumar uns dies perquè la llana s’eixugui! Si tens pressa contacta amb mi abans de fer la comanda, gràcies!

Tingues en compte que, per molt que ens esforcem a fotografiar els colors de manera fidel, cada pantalla els mostra de manera diferent.

Els colors varien de tintada en tintada, i fins i tot de troca en troca. Si vols evitar que hi hagi diferències entre una troca i altra, combina-les mentre les estiguis teixint. Ah, i procura comprar totes les troques que necessitis per al projecte que tinguis en ment, les diferències entre tintades a vegades són massa grans!

Renta la peça acabada amb compte, millor en aigua freda (no tèbia!) i amb un xampú com el que faries servir per al teu cabell. A les primeres rentades es pot deixar anar una mica de color, per tant, si fas servir colors molt contrastats és millor que facis una mostra de prova i la rentis. Això és impossible d’evitar (en part és culpa de l’aigua i del sabó que facis servir!), per això no em cansaré mai de repetir que facis servir l’aigua ben freda i un xampú per a cabell normal i corrent!