The Incredible Kitten Sisters

29,00 IVA inclòs

Esborrar
Afegir als favorits
SKU: the-incredible-kitten-sisters-cat Categoria: Etiqueta:

The Incredible Kitten Sisters

Les THE INCREDIBLE KITTEN SISTERS són la versió doble gradient de la nostra llana KITTEN, les llanes més versàtils de Sóc una troca. Te les oferim en dos cabdells iguals, però cadascun comença per un costat diferent del gradient, així pots veure bé el color i decideixes per on comences a teixir, per fora o per dins del cabdell. Les THE INCREDIBLE KITTEN SISTERS són úniques, cada tintada és totalment diferent, així que quan vegis el color que t’agrada no el deixis escapar!

Els dos cabdells tenen 50 grams cadascun, en total hi ha 100 grams i 400 metres (fingering weight), i són 100% llana merino superwash procedent de granges respectuoses amb els animals i d’explotacions sostenibles d’Argentina i Uruguai.

Totes les troques són tenyides a mà al meu petit obrador en un poblet de les muntanyes del sud de Catalunya. Els tints són ecològics (amb certificat OEKO-TEX i GOTS), i els processos són respectuosos amb el medi ambient.

Tingues en compte que, per molt que ens esforcem a fotografiar els colors de manera fidel, cada pantalla els mostra de manera diferent.

Els colors varien de tintada en tintada, i fins i tot de troca en troca. Si vols evitar que hi hagi diferències entre una troca i altra, combina-les mentre les estiguis teixint. Ah, i procura comprar totes les troques que necessitis per al projecte que tinguis en ment, les diferències entre tintades a vegades són massa grans!

Renta la peça acabada amb compte, millor en aigua freda (no tèbia!) i amb un xampú com el que faries servir per al teu cabell. A les primeres rentades es pot deixar anar una mica de color, per tant, si fas servir colors molt contrastats és millor que facis una mostra de prova i la rentis. Això és impossible d’evitar (en part és culpa de l’aigua i del sabó que facis servir!), per això no em cansaré mai de repetir que facis servir l’aigua ben freda i un xampú per a cabell normal i corrent!